NIL erkenningsaanvraag IWI-C Opleiding

Sinds het bestaan van Weldmij zijn wij actief met het uitvoeren van allerhande lastechnische inspecties. Wij hebben vanuit onze activiteiten veel kennis op informele wijze overgebracht op onze opdrachtgevers. Aangezien wij onze kennis verder willen uitdragen hebben wij besloten dit nu op een formele wijze vorm te geven en wel door een erkenningsaanvraag voor de opleiding IWI-C bij het NIL neer te leggen.

Onze Kwaliteitshandboeken worden nu gecontroleerd door de auditors van het NIL. Wij verwachten over enkele dagen een locatie audit in te kunnen plannen. Zodra wij de NIL erkenning ontvangen hebben, zullen we direct van start gaan met de IWI-C opleiding, ongeacht het aantal deelnemers!

Om u alvast te informeren hebben wij hiervoor een flyer gemaakt welke u hier kunt inzien. Flyer-IWI-C