Lastrainingen en WBDA / I.A.C.S. Lasserkwalificaties bij lascentrum Weldmij te Heerenveen

Onlangs hebben wij de laatste hand gelegd aan ons trainings- en certificeringscentrum in Heerenveen. Hier hebben we de mogelijkheid om in viertal lasboxen en theorieruimte uw medewerkers te trainen en/of te certificeren volgens vele lasprocessen, materiaalsoorten en lasnormen.

De certificering wordt uitgevoerd onder toezicht van NoBo’s voor WBDA (PED) drukapparatuur en I.A.C.S- members voor de maritieme/offshore sector. Gecombineerde WBDA/IACS lasserkwalificatiecertificaten behoort ook tot de mogelijkheden!

Locatie

Het nieuwe trainings- en certificeringscentrum is gevestigd aan de Eurolaan 14 te Heerenveen (industrieterrein Haskerveen).

Informatie en contact

Voor offerte, planning, uitvoering of overige informatie kunt u contact opnemen met;

  • Pieter Koop 06-55355412 of p.koop@weldmij.com
  • Kantoor Drachten 0512-524008 of info@weldmij.com