Start IWI-C Opleiding in Drachten [UPDATE]

Sinds het bestaan van Weldmij zijn wij actief met het uitvoeren van allerhande lastechnische inspecties. Wij hebben vanuit onze activiteiten veel kennis op informele wijze overgebracht op onze opdrachtgevers. Aangezien wij onze kennis verder willen uitdragen, hebben wij besloten dit nu op een formele wijze vorm te geven en wel door een erkenningsaanvraag voor de opleiding IWI-C bij het NIL neer te leggen.

Na een intensieve auditronde uitgevoerd door het NIL, is afgelopen donderdag (8-9-16) aan Weldmij de voorlopige erkenning verstrekt. Dit houdt in dat wij kunnen starten met de IWI-C opleiding in Drachten. Deze week (37-2016) wordt het informatiepakket inclusief het rooster samengesteld. U kunt alvast contact met ons opnemen indien u geïnteresseerd bent.

Update; 24-9-2016 De opleiding gaat van start op woensdag 5 oktober 2016!

Bedankt voor de vele aanmeldingen! Indien u geïnteresseerd bent om dit opleidingsjaar nog deel te nemen, dan ontvangen wij graag deze week (39-2016) uw aanmelding.

Informatie

Hier vindt u de flyer van de IWI-C opleiding en het aanmeldingsformulier;

Flyer-IWI-C

aanmeldingsformulier

Locatie