Opleidingen

Al onze opleidingen worden met veel tijd en aandacht samengesteld. Dit houdt ook in dat wij alleen de beste docenten in ons vakgebied inzetten. Door onze dagelijkse werkzaamheden in de lasinspectie, lastoezichthouding, lascertificatie en lasconsultancy zijn onze docenten professionals in de laswereld en bekend met vele normen en specificaties en zijn wij als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het lastechnisch gebied. Hierdoor kunnen wij onze opleidingen naast de reguliere inhoud met aanvullende kennis, praktische tips en -oplossingen meerwaarde geven.

Opleiden met een doel!

Maar al te vaak wordt een opleiding doorlopen zonder dat het nu écht duidelijk wordt wat de meerwaarde van de opleiding is geweest. Het lijkt of de cursist de koppeling tussen theorie en de praktijk mist en hiermee het inzicht om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen. Wij zorgen tijdens onze opleiding ervoor dat met de verworven kennis lastechnische oplossingen gecreëerd kunnen worden binnen de kaders van de normen en specificaties. Hierin zijn wij als opleider uniek!

Onze NIL-opleidingen zijn voornamelijk gericht op het lastechnisch kaderniveau. Wij hebben een goed uitgeruste praktijkruimte, echter zijn wij niet ingericht voor het verzorgen van de handvaardigheidsopleidingen niveau 1-4. Wij starten vanaf de IWS-opleiding en gaan door tot de IWI-C opleiding. Hieronder vindt u ons NIL-opleidingsgebied.

“Ik wilde mijn kennis verrijken d.m.v. een opleiding. Omdat Weldmij de enige IWI-C opleider in het noorden is, was voor mij de keuze gauw gemaakt. De opleiding IWI-C is gericht op de praktijk en de opgedane kennis is goed toepasbaar in mijn dagelijkse werkzaamheden” 

J. Kingma, Kingmetaal Machinefabriek B.V. – Franeker (IWI-C, 2016-2017)

 

Kwaliteitsborging

Wij vinden het erg belangrijk dat u van ons kwalitatief goede opleidingen krijgt. Teneinde deze kwaliteit te kunnen blijven borgen zijn wij naast de NIL en Hobéon SKO erkenning tevens als enige lastechnisch opleidingsinstituut in Nederland EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd (Nace code 37, onderwijs).

Hier vindt u de Opleidingskalender 2019 voor onze NIL en Hobéon SKO erkende opleidingen;

F-O3.2 Aanmeldingsformulier opleidingen

Voor meer informatie over onze opleidingen, roosters, tarieven, enz. kunt u contact met ons opnemen, telefoon 0512-524 008 of per email info@weldmij.com

IIW Certificaat KNE 305576 – erkenning NIL
Bijlage IIW Certificaat KNE 305576 – erkenning NIL

 

 

Naast de erkenningen is de afdeling opleidingen ook EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.