IWI – B / S / C opleidingen

Sinds het bestaan van Weldmij zijn wij actief met het uitvoeren van allerhande lastechnische inspecties. Deze kennis kunnen wij middels de IWI-opleidingen op u overbrengen. Uw wordt opgeleid door lastechnici, inspecteurs, destructief- en niet-destructief onderzoekers welke actief zijn in de inspectiewereld.

Doordat wij dagelijks actief zijn in de inspectiewereld kunnen wij u op een praktische wijze inzicht geven in de te leren onderdelen. Naast de theorie zal u ook praktisch onderricht krijgen in diverse inspectietechnieken. hierbij kunt u denken aan Ultrasoon onderzoek en Radiografisch onderzoek. Naast deze onderzoeken leert u ook radiografische opnamen van lassen te beoordelen.

Visueel Onderzoeker VT-2
Als onderdeel van de opleiding zal u ook het visueel onderzoek in de nieuwbouw- en gebruiksfase onderricht krijgen. U kunt met 2 aanvullende lesdagen en een examen ook in bezit komen van het VT-2 certificaat van Hobéon SKO.  Indien u niet in de gebruiksfase werkzaam bent, dan kunt u met één extra lesdag en examen ook het VTw-2 certificaat van Hobéon SKO behalen. Of u voor een extra certificaat wilt gaan, kunt u bij ons tijdens de aangeven.

Middels deze link; IWI level B / S / C kunt u meer informatie over de IWI-opleiding vinden.