IWT-opleiding

“Om mijn IWT diploma te kunnen behalen heb ik de module materialenkunde opnieuw moeten volgen en examen moeten doen. Mijn vorige opleider kon mij deze lessen niet bieden. Ondanks de reistijd, ben ik vanwege de gunstige roosterindeling en lestijden bij Weldmij terecht gekomen” 

Arne Meengs, Aebi Schmidt Nederland – Holten (IWT, 2017-2018)

Onze IWT-opleiding resulteert niet alleen in goed opgeleide lastechnici, maar ook in een medewerker die zijn verworven kennis in de praktijk weet te brengen.

Maar al te vaak wordt een IWT-opleiding doorlopen zonder dat het nu écht duidelijk wordt wat de meerwaarde van de opleiding is geweest. Het lijkt of de cursist de koppeling tussen theorie en de praktijk mist en hiermee het inzicht om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Wij zorgen tijdens onze IWT-opleiding ervoor dat met de verworven kennis lastechnische oplossingen gecreëerd kunnen worden binnen de kaders van de normen en specificaties. Hierin zijn wij als opleider uniek!

Dagelijks worden wij tijdens ons ‘normale’ werk met lastechnische uitdagingen geconfronteerd. De hierin door ons verworven kennis dragen wij graag over op uw medewerkers en toekomstige lastechnici!

De IWT-opleiding start in september/oktober. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze leaflet vindt u hier; Opleiding IWT

“Mid ’80 heb ik mijn HTS opleiding afgerond. In 35 jaar is er ontzettend veel veranderd op het gebied van techniek, waaronder lasprocessen en coderingen. Waar in de jaren ’80 MIG / MAG lassen net op kwam, is het nu niet meer weg te denken. Ik wilde mijn kennis graag weer up-to-date hebben. Vanwege de kleinschalige opzet van de opleiding IWT bij Weldmij, was er tijd om praktische kennis uit te wisselen en met elkaar te sparren. Door deze opleiding te volgen heb ik mijn doelstelling om mijn kennisniveau te updaten ruimschoots behaald” 

Henk Knol, Bureau Veritas – Groningen (IWT, 2017-2018)