Over Weldmij

Weldmij BV is een onafhankelijk consultancy bureau en technisch dienstverlener welke zich richt op de ondersteuning van de staal- en aluminium verwerkende industrie met betrekking tot alle voorkomende kwaliteitsaspecten. Wij bieden een breed scala in ondersteuning en diensten voor vele industriële sectoren en voeren de werkzaamheden uit vanuit drie Business Units t.w.;

  • BU Projects voor de detachering van technisch personeel, advies en ondersteuning op locatie
  • BU Consultancy voor kwaliteit gerelateerde uitdagingen en implementatie trajecten
  • BU Lascertificering voor handvaardigheidstrainingen, persoons- en lasprocescertificering.

Onze organisatie werkt met gediplomeerde en gekwalificeerde medewerkers welke een meerwaarde leveren aan industriële dienstverlening en technische integriteit. Wij ondersteunen uw organisatie in de “aan verandering onderhevige eisenpakketten van overheid en industrie” en slaan een brug tussen theorie en praktijk.

Weldmij BV onderhoudt vele contacten met de metaalbranche. Wij leveren docenten aan de Metaalunie, zijn betrokken bij de NIL-examencommissies en hebben nauwe banden met certificerende instanties en NoBo’s. Wij zijn EN-ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd. Tevens zijn wij VCA* 2008/5.1 gecertificeerd om onze opdrachtgevers op locatie te kunnen ondersteunen.


  nen-4400-1-certificering