Projecten

Gerealiseerde projecten

Weldmij ontvangt lascoördinatie opdracht van RWS Zeeland voor renovatiewerkzaamheden Oosterschelde kering

De opdracht omvat het opstellen van een lasplan waarbij alle lastechnische (rand)voorwaarden voor de laswerkzaamheden aan de schuiven van de OSK worden vastgelegd.

Afronding werkzaamheden aan Polbrug te Zutphen

De laatste toetswerkzaamheden zijn uitgevoerd aan de Polbrug over het Twente kanaal te Zutphen. Het eindresultaat mag er zijn!

Staalbouwdag 2013

Op 10 oktober 2013 zijn wij op stand 24 aanwezig om u te woord te staan inzake EN 1090-1 bedrijfscertificeringen, lasserkwalificaties, lasmthodekwalificaties, lascoördinatorschap en visuele lasinspectie. Het team welke u te woord kan staan bestaat uit; Sebastian de Groot, directeurLees verder…

QC-engineers voor IHC Hytop

Voor een recent gestart project levert Weldmij aan IHC Hytop een aantal QC-engineers op het IWE en IWT niveau.

Lastoezichthouders voor Hollandia

Voor een nieuw project van Hollandia heeft Weldmij 4 toezichthouders geleverd welke toezicht houden op de PQR laswerkzaamheden.

QC-engineer voor Iemants

Voor diverse lopende projecten heeft Weldmij voor onbepaalde tijd een QC-engineer gestationeerd bij Iemants Staalconstructies te België.

NUON-Magnum Eemshaven

Weldmij heeft diverse QC-Medewerkers geplaatst in de Welding Department op het NUON/Magnum project te Eemshaven. (Wegens commercieel beleid wordt de naam van de opdrachtgever niet genoemd.)

Iemants Staalconstructies / Alstom

Weldmij BV heeft opdracht van Iemants staalconstructies voor lastoezicht en coördinatie op de nieuwe energie centrale van Alstom.

Thyssen Krupp Xervon / BP Europoort

Weldmij BV heeft opdracht van Thyssen Krupp Xervon voor QA management op de BP raffinaderij op de europoort voor de turnaround (TAR) FCCU Portfolio

WILLEMS Staalconstructie

Weldmij BV heeft opdracht van Willems staalconstructie België voor QC management Gusto MSC / Bard engineering

« Older posts